Margriet & Jolien in Nieuw Zeeland!!

Waiheke + mainland!

Heey Peeps!

Laughing

Als het goed is is dit mijn laatste dagje hier inAuckland,Nieuw-Zeeland.....
gemixte gevoelens

Frown
Laughing
....

Na Waiheke ben ik naar de verjaardag van April geweest, maar dat heb ik volgens mij in mijn vorige verhaal verteld.. Die zondag nog lekker op het strand gelegen. En 's maandags met de Naked Bus (goedkope buslijn) naar Rotorua gereden.

In Rotorua hebben de girls, van Waiheke, me weer opgepikt en zijn we naar de camping gereden, waar zij ook net aangekomen waren. Na m'n tent weer opgezet te hebben, meteen in de Hot Springs -gedoken-.. hmmm. Met een lekkere Rotorua lucht om ons heen, voor degene die er geweest zijn weten waar ik het over heb

, lekkere rotte-eieren-lucht.
Verder in Rotorua nog een dagje geZorbt (in een giga-bal van een helling afrollen), kort maar lachten!Nog eenmooie wandeling gemaakt naar een waterval!En nog naar de boiling mud gekeken, waar ik al 2x eerder was geweest, maar blijft grappig en stinken, haha. En nog een heerlijk warm voetenbad daar genomen.
Op de camping nog lekker Shithead gespeeld, met 2 dutchies en een paar engelsen, en niet te vergeten de enige echte Shit-hat (a.k.a. sparkle-hat... zie foto's).
Cool

Na een paar daagjes Rotorua, gelukkig weg uit die lucht!, doorgereden naar Taupo.Waar we weer een middagje lekker gezeild hebben met Daviden 's avonds op de boot geslapen! Yeah, blijft leuk!! 's avonds een paar wijntjes... op en naar de bar die David momenteel managed in 't centrum (zo'n 5-10 minuten lopen).

NaTaupo doorgereden naar Ohakune, bij Mt. Ruapehu..(als ik het goed typ).. waar Tarra & Maree een sollicitatiegesprek hadden, voor 'nski-snowboard verhuur- &restaurant/cafe baan. In Ohakune een Cabin gehuurd met z'n 4en.. want 't was kouddd -voor onze begrippen-& 't regende! blehh. Daar lekker een paar daagjes gezeten. En daarna door naar Wanganui, waar we op een errg goedkope camping aan de zee zaten! Prachtige wandeling daar gemaakt over 't strand, met overvliegende ganzen.

Tongue out

Daar lekker wat rondgewandeld & geskateboard... ja ik ben het aan het proberen haha.. Tarra probeerde me het 'n beetje te leren.

Na Wanganui doorgereden naar Wellington, waar de girls op bezoek gingen bij vrienden van hun, en ik bij Natalie gepit (waar ik met Jolien al eerder ben geweest). Super gezellg. 's avonds lekker uit(wok) gegeten en wat gedronken in 'n bar ter afscheid van mij weer..... haha.

Die volgende ochtend de hele dag in de bus gezeten weer terug naar Auckland! 's avonds de Ferry naar Waiheke island weer genomen (kon het niet laten!)
Daar heb ik Nicole & Matt & Kimberleybezocht, allemaalvan Stoneyridge (de wijngaard). Met hun lekker gehangen, 2 nachten daar geslapenen lekker genoten van het eiland.

Cool

Gisteren hadApril me opgepikt van de Ferry, en met haaren d'r huisgenootjenaar een Comedy-show geweest in Auckland. Daarna uit wezen eten in 'n Thai-restaurant en daarna terug naar hun huis gereden. Daar nog een film gekeken en wat gedronken. April ons's avonds naart centrum gereden en op stap geweest.

Vanmorgen heeft April me bij Shelley thuis afgezet, die net wakker was, en naart centrum om nog wat laatste dingetjes te halen....................................... want jaaa morgen is m'n terugvlucht... voor zover ik weet!!

Tongue out

Tot dinsdag Of later in de week mensjes!! xxx

Mirjam

Jippie ik ben de eerste met reageren!
Een goeie en veilige terugreis!
Nice pictures
kia ora x

M? te Atua me te w?hi ngaro t?tou e tiaki e manaaki

Mirjam

(die letter + teken van t Maori kende die dus niet..)

Ma te Atua me te wahi ngaro tatou e tiaki e manaaki

Elfi

Nou dat klinkt als een hele mooie afsluiter of niet! ;)
In de Pyreneeen ben ik laatst ook in van die stinkende hot-springs gezeten.. Maar als je er eenmaal inzit is het chillennn geblazen :D See ya soon chica. Xx

letty

ben blij dat je weer snel in nl bent en ik al je verhalen gewoon face to face kan horen, tot snel goede vlucht!!!!! xx let

sofie

Yeah nu ben je weer thuis!!!
We hebben je gemist!

Love and Huggies!