Margriet & Jolien in Nieuw Zeeland!!

Finally Waiheke!

Heeeya!!

Laughing

Om even terug te komen op mijn vorige verhaal. Hij was een beetje gehaast getypt, dus als hij niet altijd even goed leesbaar was, weet je hoe het komt nu.

Wink

Anyway.. Jolien heb ik afgelopen zaterdag met onze auto, die het toen nog redelijk deed, afgezet op het vliegveld. Shelley is die ochtend met ons mee gereden om doei te zeggen. Wel shit om m'n reismaatje na 4 maanden uit te zwaaien.. maar goed ik heb er zelf voor gekozen!
Jolien had nog wat probleempjes op het vliegveld gehad, maar uiteindelijk heel aangekomen in het veillige Amsterdam..

Het weekend t/m maandag ben ik nog bij Shelley thuis geweest. Zaterdagmiddag met April, Tania en eenaantal vrienden naar het strand geweest in Muriwai. En zondag met Shelley naar Bethel's Beach gereden, een gezellig hippie-achtige sfeer. Met een woonwagen-eet-kraampje. Prachtig prachtig strand!! Vanuit daar zijn we naar O'neills beach gewandeld, wat een mooie surfspot is. En een stukje van de wandeltrack, die vanuit daar naar boven loopt, gewandeld. Wat een prachtig uitzicht gaf over de zee, Piha & Muriwai kon je in de verte zien. En verder prachtige beplanting, rotsen (vooral!) met gaten, adembenemend prachtig vond ik... Maar goed, over een paar weekjes waren we van plan met een paar vrienden van Shelley, en vrienden die ik heb leren kennen, die track te gaan wandelen, iets van 4uur.

Verderr.. Heb ik maandag de auto opgeruimd, en m'n spullen in m'n tas gepropt. Een deel nog achter gelaten bij Shelley thuis.. want het was stiekem toch wel veel.

Tongue out
Ondertussen zijn er nog een paar mensen komen kijken voor de auto en een testrit gemaakt ook.. Maar bij de laatste die er in reed begon de auto weer raar te doen.. Heel heftig schudden, omdat iets van de wiel-as-achtig-iets blokkeerd.. Dat hebben we vaker gehad als we hem scherp in z'nachteruit draaide. Maar nu deed hij het ook in z'n vooruit, hahahah, humm, nee niet grappig..
Dus besloten om dinsdag de auto naar de autosloop te brengen, want dit schoot niet meer op. Helaaas.......... pindakaas he..
Frown
Maar goed nog een klein beetje voor terug gekregen, is altijd beter dan niets..

Alan was met me mee gereden, en heeft me meteen op de Ferry gezet naar Waiheke. Heerlijk lekker op de boot in de wind, klein zonnetje, en opspattend zeewater. Genieten.
Met een vrouw op de boot nog gepraat, en die (haar moeder eigenlijk)heeft me uiteindelijk een lift gegeven naar het plaatsjeOneroa, de Hekerua Lodge. Super aardig!

Daar 's middags lekker nog een wandelingetje gemaakt naar het centrum. En op wat strandjes gekeken. Leuke mensen in de lodge ontmoet. Heb zelf m'n tentje opgezet hier, heerlijk m'n eigen ruimte! Er bleken vanmorgen bed bugs oid te zitten hier. Die in de kleren en overal gaan zitten.. Heel vervelend.. Was 'n nederlands meisje, Jennifer, die er mee kwam, en even later ging iedereen z'n spullen onderzoeken. Haha, dat heeft een paar mensen hier weggejaagd, die nu in 'n andere lodge zitten. Jennifer die samen met Wanda aan het reizen is heb ik nog wat info gegeven, over dingen die ze moeten bekijken. Gisterenavond gezellig met een paar gastjes van de lodge buiten gezeten, 1tje kon prachtig gitaar spelen + zingen.

Vandaag ben ik een beetje rond gaan wandelen. Rondgebeld voor het fruitplukken, wat ik hier wil gaan doen. Een jongen die hier ook zit werkt vlakbij in een wijngaard. En daar heb ik naartoe gebeld, en ze bellen me morgen terug. Verder had ik al een reactie van een wijngaard hier in het dorpje. Die zouden me terug bellen als ze iem. nodig hadden.. Dus daar nog even achteraan gemaild.

Verder alles prima hier! Heerlijk dit eiland! Vandaag nog een nieuw meisje uit Zwitserland in de lodge. Nu hangt iedereen gezellig op de bank tv te kijken, want d'r is hier een dikke plasma tv

Tongue out
. Aangezien mijn camera het al een tijdje geleden begeven had, heb ik vandaag een wegwerpcamera gekocht, waar ik het zo lang maar mee moet doen.

Dalijk weer heerlijk in m'n eigen tentje duiken, gelukkig geen bed bugs.. en geen mensen die de hele tijd in en uit lopen, ideaal toch.

Ciaoo peeps, hoop dat het weer bij jullie ook weer een beetje beter wordt!! Hier heeft het wat geregend, bewolking, maar ook 'n heerlijk zonnetje tussendoor. Morgen ga ik met het Zwitserse meisje (weet d'r naam niet meer even
Tongue out
) rondom het eiland fietsen! Was anders van plan dat dit weekend te doen.

Bye bye!!

Cool

letty

oh echt heerlijk en ik maar studeren, zou graag die kant op komen maar helaas. geniet er nog maar lekker van. het weer begint hier ook wat beter te worden dus hopelijk blijft het zo.

don´t let the bedbugs bite you!!!!

Mirjam

Haha hier nog eentje..
Het weer begint hier inderdaad op te knappen! Niet meer zo koudd. Heerlijk. De eerste krokusjes komen uit de grond en de vogeltjes beginnen te fluiten. Ik heb volgende week een weekje vakantie, yay! Ga het weekend met een vriendin mee naar Assen.

Kia ora!

Mirjam

Succes met fruitplukken! Welk fruit trouwens?

Ik heb kersen geplukt op het zuidereiland van NZ.
In Roxburgh, weet niet of je er bent geweest?

Margriet

Hopelijk leeft het daar weer een beetje op inderdaad, met de doorbrekende zon en nieuwe blaadjes aan de bomen, groen gras.. hmm.

Hier is het gelukkig nog mooi weer. Ik ga in een wijngaard werken en daar duiven plukken, weet nog neit precies welke soort. 1 wijngaard had de Syrah, maar ga wrsch in 'n andere werken.. We'll see.

Veel succes met studeren alle2 & geniet van de vakantie dagen!! :-)