Margriet & Jolien in Nieuw Zeeland!!

Taupo - Hastings - Gisborne - Whakatane

Heey daar!

We hebben de afgelopen dagen veel gereden! We zijn dan ook elke keer aan het slechte weer (regenbuien) ontsnapt!

Wink

Vanuit New Plymouth zijn we naar Taupo gereden, daar in een Backpackers geslapen. In een stapstraatje van Taupo. Daar zijn we (vrijdag) 's avonds nog even wezen rondkijken, in een leuk cafe gezeten waar 'n bandje optrad! Heel leuk!

Volgende dag naar Napier doorgereden, was 'n flink eindje. Ik had al 'n tijd in m'n hoofd om een tattoo te laten zetten. En had gezien dat ze in Hastings een goede tattoo shop hadden, met Ta Moko, de maori tattoo art. Onderweg gebeld, en ze hadden plek voor de volgende dag....

In Napier naar een onderwaterwereld ding gweest, met haaien, vissen, nog meer vissen, grote beesten, nog meer vissen, kiwi's!!

Surprised
Laughing
onze eerste!!!!! haha En werden gebeld, dat ik toch vandaag terecht kon in Hastings.................. dus meteen aangereden naar Hastings!

PJ (de tattoo man) brede gast, onder de tattoo's, goh.. Maakte een aantal tekeningen en ontwerpjes op mijn voet (want daar wilde ik de tattoo). En uiteindelijk was ik tevreden en heeft hij hem gezet. Nou moet zeggen wel errgg pijnlijk. Maar uiteindelijk wel echt de moeite waard!!

Laughing

In Napier in de Backpackers geslapen en lekker buiten gezeten 's avonds nog. Volgende dag naar Gisborne gereden. Daar op een Holiday Park gestaan met de tent. Prachtige plek met uitzicht over de zee en bergen, en een mooi stadje! En om het plaatje helemaal compleet te maken zwom er nog een wilde dolfijn in de baai!! Een hoop mensen er naar toe zwemmen en aaien. De dolfijn vond vooral de surfers erg interessant en speelde ook met de surfplanken. Prachtig om te zien!! Jolien er ook naar toe.. maar durfde hem niet te aaien.
En ik mocht het water niet in met m'n voet

Frown
... maar goed eigen schuld.

De volgende dag was de dolfijn er weer!! en nu nog dichterbij, Jolien durfde hem uiteindelijk wel te aaien!! Mooie foto's en filmpjes van gemaakt! (komen nog)..
Lekker zonnetj, en goed verkleurd.. Nog een nachtje op de camping geslapen.

Volgende dag de hele pacific highway afgereden... naar Whakatane.. een stuk van bijna 400 km. En dan bultje op, bultje af, bochtje hier, bochtje daar.. En ook niet te vergeten, prachtige uitzichten over de zee en prachtige grote bomen met rode bloemtjes!

Laughing

In een plaatsje voor Whakatane lekker fish & chips gegeten, ff bijtanken (de auto en wijzelf)... En door naar Whakatane! Daar weer lekker in een backpackers slapen! 's avonds lekker buiten gezeten voor de rust (dachten we!!), komen er ineens 6-7 mensen bij ons staan... ladderzat. Beginnen uit het niets tegen ons aan te praten, haha. Allemaal flauwe grappen, en trucjes met as uit de asbak en muntjes.... In ieder geval erg melig, en wij maar lachen, omdat ze zo debiel deden. Maar goed, daar ging onze rust, maar we waren ook meteen wakker.

Verder alles goed hier.. lekekr zonnetje erbij, en dalijk een mooie wandeling van een paar uur maken! Als het tenminste droog blijft.. we'll see!

Tongue out

Het ga jullie goed! En ik zou zeggen, kleed je warm aan!!

Wink

letty

zo'n onderwaterding heet een aquarium

Margriet

Ja toch wel he ;), heb beetje moeite met nl woorden af en toe op het moment, hihi!