New Plymouth
Haaiiiii! (nee gelukkig nog niet gezien!)

We zijn ondertussen in New Plymouth aagekomen!
Hebben nog een tussenstop gemaakt bij Ohawe motor camp. Na een vermoeiende rit, regen, bewolking... konden we eindelijk lekker eten koken!! 's avonds klaarde de lucht van boven de zee plotseling op. het miezerde buiten nog.. wat zorgde voor een prachtige 'shiny'regenboog!!

Lekker windje over het land.. 's ochtends even zonnetje, eindelijk! En op tijd vertrokken richting new plymouth.
Hebben over de mooie surfhighway gereden om Mt. Taranaki, en werden allebei emotioneel van het gebied, met name jolien.. Heel bizar....
lekker aan de marine reserve beach gezeten en genoten van het zonnetje dat we hadden, en het uitzicht. Een camping buiten new plymouth opgezocht, en daar geslapen.
Vandaag Mt. Taranaki opgeweest.. niet helemaal naar de top hoor, maar een route onder aan de vulkaan. De beste tijd om naar de top te klimmen is van januari tot maart.... dus tegen die tijd gaan we nog een keer terug! Want we willen alle2 zekers naar de top klimmen!!! Ff lekker trainen met de vulkaantjes, en bergjes die we nu onderweg nog tegen komen.
morgen gaan we richting de waitomo caves (de gloeiworm grotten, waar we al een keer vlakbij zijn gweest)! want het weer wordt weer wat minder zeggen ze. En dan rijden we weer richting het noord-oosten. waarschijnlijk via Taupo, weer op de gratis camping. Dan nog even de oostkust bekijken. En dan op naar de top van het noordereiland!!

En neewe vergeten niet te genieten hoor

Hoop dat bij jullie alles goed gaat! Tot mails iig!
xx