Auckland city
We zijn nog steeds in Auckland city! In dezelfde Youth Hostel.
Het bevalt wel goed, alleen het is errug stil in de Hostel.........
Maandag zijn we de stad een beetje gaanbekijken en hebben nog wat handige spulletjes gekocht. We waren al vroeg wakker, half 6. Om 7uur liepen we al door de city en was het lekker rustig. Een paar uur later was het echt stikvol in de stad. Lekker bij de Starbucks koffie gedronken, hmm heerlijk! En een beetje rondgehobbelt. Daarna zijn we nog even lekker naar Mission Bay gereden met de bus (strand!). Het was er echt prachtig! Mooi parkje met een watertje, mooie bomen, mooi water, mooi strandje.. gewoon lekker ff uitrusten nog van de reis.
Het weer viel een beetje tegen, want het was vrij bewolkt.
's avonds lekker Fish 'n Chips gegeten bij het strand. En daarna weer naar de Hostel. Daar zijn we in contact gekomen met ons kamergenootje (Emily)uit Canada. Zij ging morgen al weer terug naar huis. We zijn 's avonds nog met haar en haar (een)vriend (Dominique)naar een cafeetje gewandeld in het centrum. Daar lekker een biertje gedronkentot middernacht, en toen weer teruggewandeld....

Vandaag (dinsdag) zijn we 's middags naar Mount Eden geweest. Met de trein heen. Daar de vulkaan/berg beklommen en rondgekeken, prachtig uitzicht hadden we daar over heel Auckland!!

Vandaag maar weer wat vroeger naar bed, want die vliegreis hakte er toch wel in....
Tot vrijdag blijven we nog in dezelfde Hostel, en dan gaan we met de 2 duitse meiden drie weekjes rondtoeren.
That's it.... dalijk nog ff lekker boekje lezen oid .. en wat plannen voor morgen maken. Waarschijnlijk gaan we met een ferry naar Waiheke Island!
Bye!!! xxx
Hi Mug!
Gaaf dat je nu in NZ zit! Ben jaloers! Hoop dat jullie veel plezier hebben in Kiwiland =D
treur niet, het weer is er iets beter op geworden hier maar het regent nog steeds. gister avond was echt erg, bliksem en onweer niet te zuinig dus geniet maar van een beetje bewolking!!!!!! have fun!
Haaai Bloempje ..
Wat gaaaaaafff !!!
Volgende keer mag ik toch ook wel mee hé .. hahaha
Ik wens jou en jolientje HEEL VEEL Plezier!!.
En mogen al je Sub-dromen in NZ ook uitkomen.
Heel veel liefss vanuit het koude en natte, stormachtige Gewone nederlandse Zeeland.
XXXX Vinny XXXX
Heej Pietie en Jolien, kei veul pluzier daar! Hoop dat jullie beter weer krijgen maar alles is beter als hier... windhozen, stortbuien, onweer. Jullie zijn net op tijd vertrokken! Leuk dat jullie 3 weekjes met die meiden kunnen optrekken, hoop dat je veel ziet! Spreek je snel. Love you girls and miss you!
xxx Sofie
Heey peeps!
Dankjewel voor de leuke berichtjes! Vandaag heerlijk weer gehad, 25 graden?! En stralend zonnetje.. op een tropisch eiland. Zijn met de boot naar Waiheke Island gevaren, was prachtig!
Take care ya'll!
Liefs Xxx