Margriet & Jolien in Nieuw Zeeland!!

Daar zijn we dan eindelijk!! :)

Nou lieve mensen!!

We zijn gistereneindelijk in Auckland aangekomen!!

Laughing

Na een ongelofelijk lange reis.... zo'n 30 uur gereisd. 2 dagen onderweg!!
Slecht slapen, af en toe konden we wegdutten. We hebben eerst een hele nacht gevlogen.
Van Schiphol naar Frankfurt, daar overstappen naar Singapore.. hele nacht vliegen. In Singapore hadden we even de tijd om onze benen te strekken, en konden zelfs even naar buiten!! Nou je komt uit Nederland, en stapt daar even in een tropisch klimaat naar buiten, wat zal het geweest zijn 30 graden?! Een klap in je gezicht.

Toen weer gevlogen van Singapore naar Sydney, en ondertussen (i.v.m. tijdverschil) was het ook daar alweer avond aan het worden! Dus toen nog een nachtje vliegen. In Sydney (waar we kleine 3uur moesten wachten) stapten we eindelijk!! over naar Auckland! Toen helemaal niet meer geslapen. En uiteindelijk helemaal brak!!

Undecided

Rond 15.00 waren we in Auckland!! Bij jullie dus midden in de nacht (12 uur tijdverschil).. Helaas was het mistig en miezerde het een beetje. Op het vliegveld sprak een Nederlander (die nu 7 jaar in Auckland woont) ons aan. En bood ons al een lift aan! Hij stond te wachten op een studente (die niet op kwam dagen). En had een duits meisje bij, die stage loopt op een school vlakbij onze Youth Hostel. Even een beetje wantrouwend... maar we waren zo moe, en riskeerde het toch maar, hij kwam wel vertrouwd en aardig over.

De weg op in Auckland... nou wel even spannend.. Dat links rijden zal straks wel wennen worden zeg!! Rene (de man van het vliegveld) heeft ons netjes bij de Youth Hostel afgezet. Hem 20 dollar gegeven (de bus was 15 pp geweest anders) en eindelijk lekker relaxen!!
's avonds nog even een eettentje gezocht, want we hadden ondertussen toch wel honger gekregen!! En niet veel later eindelijk in bed neerploffen!

Tongue out
Ons kamergenootje (een bels meisje) zat op de grond met haar laptop, gelukkig heel aardig en deed meteen het licht al uit... eindelijk slapen!!Veel later dan19.30 was het zeker niet...

Volgende dag al vroeg wakker,5.30.. Nog wel eveneen uurtje in bed gelegen. En toen toch maar opstaan en even beneden kijken.We zijn het centrum ingelopen en even rondgekeken naar een winkeltje. Bij de Subway een broodje gegeten en lekker koffie gedronken bij de Starbucks!! hmmm. Heel vriendelijkgepraat methet barmeisje,die heel geinterresseerd was in onze reis.

Zometeen gaan we lekker naar het strand, mission bay, even bekijken wat we de komende dagengaan doen!En lekker uitwaaien, want we zijn stiekem toch nog wel moe!

Nou ik hoop dat het daar in Nederland ook allemaal goed gaat! En dat het weer een beetje meevalt. Het is hier rond de 20 graden, met een zonnetje, heerlijk!

Ik mis jullie toch wel hoor! Maar we gaan hier lekker genieten van de tijd die we hebben!

Veel liefs, Margriet & Jolien!

Lisan

Super vet mug:)
Rust nog maar even goed uit, en heeeel erg veel plezier! Ik ga je missen!
kusje

niekske

gevoel van verdriet tot het uiterste van mijn maag,
o wat mag ik mijn margrietje toch 'stiekem'graag',
eindelijk was het voor je 'zover',
daar 'licht' ..hier een ster,
zo graag had ik bij je willen zijn,
en iedere x bij deze gedachte doet dat pijn,
maar wat zijn nu die 4 maanden,
we houden het al 2 jaar staanden,
weet aub dat ik gruwelijk veel van je houw,
en nu hou ik op over dat gemouw,
hoop dat je het avontuur hebt van je leven,
en ik wil je alle goede moed en geluk geven!!!!
p.s.scype?
day or night?
het is altijd goed!!!
dikke spetter ook aan Jolientje!

Lindy

Owowow ik ben echt jaloers!!! Zooo gaaf, en eigenlijk komt dat ook wel door die reis van 30 uur toch!

Ik hou je in de gaten, see ya!

René

Hey excentriekeling,

Leuk hoor! Wat een reis!
Ik ga je blog zeker bijhouden dus ga maar lekker veel posten.
Heel veel fun daar.

x