Margriet & Jolien in Nieuw Zeeland!!

Inpakken en.......!

Hallo lieve mensen!!!

Tongue out

Het is bijna zover! Vrijdag 20 november vertrek ik samen met Jolien naar Nieuw-Zeeland!
Mijn droom komt eindelijk uit.. na al die jaren dat ik er al heen wil, en nu is het dan zover.
Voor mij nog steeds moeilijk voor te stellen, en ik denk dat ik er echt eenmaal moet zijn
voordat het pas tot me doordringt.

In ieder geval via deze site kunnen jullie mij volgen. Ik zal proberen zo nu en dan wat foto's
te uploaden, en wat leuke verhaaltjes online te zetten.

Laughing

Ik wens jullie allemaal een fijne winter (niet gemeen bedoeld).. maar ik ben toch blij dat ik
hem dit jaar over kan slaan.Op zoek naar beter weer.

Tongue out

Het ga jullie allemaal goed!

Totna 21 maart maar weer!!

Vele lieve groetjes,
Margriet

Cool

~Don't dream your life, but live your dreams!~

Jenn

Heey Mgriet! Sorry dat ik niet bij je feestje kon zijn, geldcrisis! Wat onwijs vet dat je eindelijk gaat reizen! Ik z9ou als ik jou was ook een tijdje naar Ozzie gaan, daar vlieg je toch voor praktisch niks heen ;) Ik denk dat het wel langer gaat duren dan 21 Maart, je wil echt langer blijven, i promise you!

Ik was maar een maand in Aus en ik heb nogsteeds elke dag heimwee!

In ieder geval heeeel veel plezier, reis voorzichtig en geniet!!

xxxxx Jenn

Bas

Hoi Margriet,

Jij gaat het warme weer, avontuur, gezelligheid en nog veel meer opzoeken! groot gelijk heb je. Wij als Rofra collega's wensen jou en je maatje héél veel succes, plezier en een veilige reis. Laat je niet gek maken in het buitenland, waar alles mooier kan lijken dan dat het is. Mocht je ooit hulp nodig hebben in het buitenland?! Mail ons direct. Vele andere collega's zijn jou reis voorgegaan en hebben daar contacten.

al met al, wensen wij jullie een super reis toe. en hou ons up-to-date over de voortgang en belevingen. dan hou ik rekening met je terugkomst, omtrent (vies woord) werk!

Bas namens "Het Rofra Team"

Cor van der Heijden

Hoi Margriet (en Jolien) ,Ik hoop dat jullie net zo'n leuke tijd hebben dan dat ik heb gehad in '79/'80. Ga naar de bevolking toe and don't stick together. Ga ook een van de track's doen op het Zuidereiland ( Route Burn Track of Milford track. Wordt een met de natuur, wel genoeg eten mee nemen dan. nou nogmaals veel plezier.

Cor

Hoi Schatje en Jolientje,

Tjonge jonge wat een droom..................!Effe heel iets anders dan het normale leventje hier.
Ik hoop dat je een hele leuke tijd met elkaar hebt(zonder ruzie te maken natuurlijk).............en dat je echt kan genieten van een hele andere omgeving.
Schatje je weet ik wacht op jouw aan de andere kant van de aarde en denk niet teveel aan mij, maar wel een klein beetje!
Veel plezier allebei!
Dikke knuffel Nicole

pim

Hoi Margriet,

Ook in China heb je een lezer! Heel veel plezier!
En ja, die winter is hier toch wel een stuuukje kouder...

Tot in de lente!

nicole

ik wil een keer goed stampen op de grond......................maar horen doe je het toch niet.Veel plezier...................!ik mis je en hou van je!
Let goed op elkaar!
x nicole

letty

ik ben zo jaloers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zoals ik al krabbelde het komt hier op dit moment in badkuipen uit de lucht gevallen dus met die 20 graden zit je gebakken,

enjoy!!!!!!!!!!

simone

Hallo,

Heel veel plezier daar! Geniet van alles!
En ja hier binnen met de verwarming aan halen we de 20 graden ook. Buiten net tropische buien....

groetjes en veel liefs,

Simone